امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/11/16 - 12:11
  • 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZiRh

خوردن نشاسته و فیبر از سرطان پیشگیری می کند

افزایش نشاسته و فیبر در رژیم غذایی، خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.



به گزارش وب دا، متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن بیان این مطلب افزود: میوه ها، سبزیجات، سیب زمینی، دانه ها و غلات، منابعی غنی از فیبر و نشاسته هستند که موجب ایمنی بدن در مقابل سرطان کولون و رکتوم می شوند.



دکتر محمد امین ناظرمظفری با تاکید بر تنوع در رژیم غذایی، اظهار کرد: مواد مغذی موردنیاز بدن، از گروه های مختلف غذایی مانند میوه‌ها، سبزیجات، غلات، گوشت و محصولات لبنی در کنار یکدیگر تامین می شود.



وی چاقی را عامل ابتلا به بیماری‌های قلبی، ‌عروقی، فشارخون، دیابت و برخی سرطان‌ها دانست و توصیه کرد: با کنترل وزن، از ابتلا به این بیماری ها، پیشگیری کنید.



                             زنان با احتیاط بیشتری چربی مصرف کنند



این متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی، اظهار کرد: رژیم های غذایی پرچرب، خطر ابتلا به سرطان‌های پستان، ‌پروستات، کولون و رکتوم را افزایش می دهد.



وی با بیان اینکه میزان ابتلا به سرطان در الکلی‌هایی که سیگار می‌کشند چندین برابر است، ادامه داد: مصرف الکل می‌تواند منجر به سرطان دهان، حلق، مری و کبد شود.



ناظرمظفری خاطرنشان کرد: با کاهش مصرف غذاهای شیرین و شور نیز می توان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37296
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم