امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1390/11/18 - 12:06
  • 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZhDh

نوع تغذیه بر فشارخون بالا تاثیر دارد

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از تاثیر نوع تغذیه بر فشارخون بالا خبر داد.



به گزارش وب دا، لیلا شورورزی ضمن بیان این مطلب افزود: فشار خون بالا شایعترین مشکل کشورهای درحال توسعه است که اگر درمان نشود باعث ایجاد نارسایی احتقانی قلب، نارسایی مزمن کلیه و بیماری عروق محیطی می شود.



وی با تاکید بر اصلاح شیوه زندگی و پیروی از یک رژیم غذایی صحیح نقش عمده در پیشگیری و کنترل هیپرتانسیون گفت: از روش های اصلی کاهش و کنترل فشار خون داشتن رژیم غذایی مناسب است.



این کارشناس تغذیه افزود: اغلب کارشناسان به فشارخون بالا، کشنده آرام می گویند زیرا ممکن است افراد مبتلا به هیپرتانسیون سالیان طولانی را به آرامی سپری کنند ولی درپایان با یک حمله قلبی و یا سکته از پا درمی آیند.



وی همچنین عوامل تشدید کننده فشارخون را ذکر کرد و افزود: مصرف نمک، بیش از نیاز بدن سبب افزایش فشار خون یا تشدید آن می شود و افراد دارای فشار خون بالا به احتمال بیشتری دچار مشکلات قلبی می شوند.



شورورزی توصیه کرد: انواع غذاها و سوپ های آماده ی مصرف و یا کنسرو شده، غذاهای بیرون از منزل، سوسیس و کالباس و گوشت های نمک سود شده و همچنین تنقلات شور، سرشار از نمک (سدیم) هستند.که باید ازمصرف زیاد این موادغذایی پرهیز شود.



منبع خبر : پایگاه  خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37067
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم