- 1394/04/30 - 08:37
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZbEh
کارگاه آموزشی " اصول نگهداری مواد غذایی - پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون"
کارگاه آموزشی " اصول نگهداری مواد غذایی - پاستوریزاسیون " جهت مسئولین فنی کارخانجات در تاریخ 29/04/94 برگزار می گردد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی"اصول نگهداری مواد غذایی- پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون" در تاریخ 29/4/94 به همت و همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی کارخانجات و با حضور آقای دکتر امامی فر(عضو هیئت علمی لرستان)، کارشناسان معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات برگزار گردید .
مدیر نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام این خبر به لزوم برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی گفت : این دوره های آموزشی همه ساله در راستای اجرای نمودن اهداف معاونت غذا و دارو و همچنین ارتقاء دانش مسئولین فنی برگزار می گردد.
دکتر سعید نوری با اعلام رضایتمندی از استقبال مسئولین فنی در دوره های آموزشی افزود: گذراندن این دوره های آموزشی ضمن افزایش مهارت های مسئولین فنی، جهت کسب امتیاز بازآموزی ضروری برای تمدید پروانه مسئولیت فنی الزامی می باشد .