امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/06/25 - 10:48
  • 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZZQh

غذاهای پرچرب و سرخ کرده سبب ضعف سیستم ایمنی می شود

مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت،‌ غذاهای سرخ کرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.



سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با بیان این مطلب اظهار داشت: کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی شده و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود همچنین چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه،‌ روده بزرگ و پروستات است.



دکتر زهرا عبداللهی افزود: مواد غذایی بی شماری وجود دارند که با وجود اینکه سرشار از کلسترول بوده و برای بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار می گیرند، کره و گوشت چرب و بستنی از این دسته غذاها هستند مصرف غذاهای سنگین، پرچرب، ادویه دار، چای، قهوه، غذاهای سرخ کردنی، چاشنی ها، پیاز و نوشابه ها نیز تاثیر زیادی در ایجاد رفلاکس معده دارند.



وی تصریح کرد: افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی سبب افزایش هیجان و استرس می شود و توصیه می شود افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را کاهش دهند.



به گفته این متخصص تغذیه، مصرف بیش از حد نمک نیز سبب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می شود و نمک پتاسیم دراین خصوص می تواند جایگزین بهتری برای نمک سدیم باشد همچنین مصرف شکر نیز تامین کننده انرژی در کوتاه مدت بوده سبب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریک پذیری، کاهش تمرکز و افسردگی می شود.



دکتر عبداللهی خاطرنشان ساخت:‌ مصرف زیاد شکر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می کند که احتمال پیشروی به سوی دیابت را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شکر احتیاط کنند.



منبع خبر:پایگاه اطلاع رسانی وب دا



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37221
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم