• 1395/02/08 - 12:38
  • /ZXFh

در همایش اعطای نشان ایمنی و سلامت:

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بخش مقالات علمی برگزیده شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: این معاونت در همایش اعطای نشان ایمنی و سلامت در بخش مقالات علمی برگزیده شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بنفشه، با بیان اینکه این همایش با حضور وزیر بهداشت، ریس سازمان غذا و دارو و دیگر مسئولان کشوری برگزار شد، گفت: معاونت غذا و دارو کاشان در بخش مقالات علمی (پوستر) برگزیده و از آن تجلیل گردید.

وی، با اشاره به اینکه حاشیه همایش اعطای نشان ایمنی و سلامت در هفته سلامت برگزار گردید، افزود: قطب منطقه هفت دانشگاه های علوم پزشکی شامل اصفهان، کاشان، شهرکرد و یزد در  ارزیابی صورت گرفته توسط اداره کل سازمان غذا و دارو در برپایی غرفه محصولات دارای نشانگر رنگی تغذیه ای برتر شناخته و مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است همچنین دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و دکتر دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو و سایر مسولان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو از غرفه قطب منطقه هفت دانشگاه های علوم پزشکی بازدید کرد.