- 1391/02/02 - 11:07
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZVDh
ابتلا به ام اس با مصرف مداوم غذاهای سرد افزایش می یابد
افرادی که ازنظر ژنتیکی دارای طبع سردی هستند و مدام از غذاهای سرد به حدوفور استفاده میکنند ، بیشتر در معرض بیماری ام.اس قرار میگیرند.
افرادی که ازنظر ژنتیکی دارای طبع سردی هستند و مدام از غذاهای سرد به حدوفور استفاده میکنند ، بیشتر در معرض بیماری ام.اس قرار میگیرند.
به گزارش وب دا، دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: افرادی که علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمر هندی، ماست، قرهقروت و امثال آن دارند، اگر در مورد غذای مصرفی روزانه خود دقیق نباشند در معرض ابتلا به ام اس قرار می گیرند.
براساس این گزارش، اختلال در غدد درونریز موجب میشود که سیستم داخلی بدن به هم ریخته و انسان از حالتتعادلی روحی و روانی خارج شود. پس میتوان نتیجه گرفت. بهترین راهکار درمانی که درزمینه پیشگیری از بیماری ام.اس نیز برای این گروه مؤثر خواهد بود این است که افراد زودرنج وحساس باید تلاش کنند تا تفسیر خود را از موقعیتهای اجتماعی بهگونهای تغییر دهندتا کمترین فشار روانی بر آنان وارد شود.
بنابر این گزارش، بهترین راهکار درمانی که در زمینه پیشگیری از بیماری ام.اس مؤثر است، پرهیز از بروز تنش در مناسبات بینفردی و سعی در کنترل احساسات و عواطف شخصی است.
این گزارش می افزاید، عموماً در بیمارانمبتلا به ام.اس، PH خون گرایش به حالت اسیدی دارد و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیهتکرار شود، بیمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت و حال بیمار به مرور رو بهوخامت خواهد رفت.
گفتنی است: بیماران مبتلا به ام اس علاقه وافری به مصرف غذاهایدارای حالت اسیدوز مانند ماست، بستنی، ترشی، تمر هندی، ماهی و امثالآن نشان می دهند ولی این بیماران باید از مصرف غذاهای اسیدی دوری جویند تا بدین وسیله ازپیشرفت بیماری جلوگیری به عمل آورند.
این گزارش حاکی است: برای پیشگیری از این بیماری در سایر افراد نیز میتوان مصرف متعادل مواد غذایی به ویژه اجتناب از مواد غذایی اسیدی را توصیه کرد.
منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت