امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/08/04 - 14:36
  • 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZUGh

همایش روز جهانی غذا در کاشان برگزار شد

همایش روز جهانی غذا امروز صبح مورخ 4/8/95 در خانه های تاریخی آل یاسین کاشان برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو همایش روز جهانی غذا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری کاشان امروز صبح مورخ 4/8/95 در خانه های تاریخی آل یاسین کاشان برگزار شد.



 معاون غذا و دارو دانشگاه در این آیین، اظهار داشت: 16 اکتبر مصادف با 25 مهر ماه به مناسبت سالروز تاسیس فائو در سال 1945 روز جهانی غذا نامگذاری شده و شعار روز جهانی غذا در سالجاری " آب و هوا در حال تغییر است، کشاوری و غذا نیز باید تغییر کند" و شعار ملی روز جهانی غذا در ایران  "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ سلامت و ارتقای سلامت" انتخاب شده است.



دکتر حمیدرضا بنفشه با بیان اینکه بحران کمبود آب و مواد غذایی علت انتخاب این شعار جهانی شده است، گفت: اما در ایران مشکل کمبود غذا نداریم ولی الگوی تغذیه نامناسب شامل پرخوری و بدخوری، مصرف بیش از حد نمک، چربی و قند دلیل انتخاب شعار ملی برای روز جهانی غذا در کشور شده است.



به گفته وی، در راستای ترویج سبک زندگی سالم تعامل و مشارکت همه سازمان و ارگان ها و کارخانجات تولید مواد غذایی ضروری است و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در این زمینه بسیار با اهمیت و موثر است.



دکتر بنفشه، به تغییر سیمای بیماری ها در قرن جدید و شیوع بیماری های متابولیک اشاره کرد و اصلاح الگوی تغذیه و کاهش مصرف قند، نمک و چربی در الگوی غذایی مردم را در پیشگیری از این بیماری ها موثر دانست.



معاون غذا و دارو دانشگاه تصریح کرد: 842 میلیون نفر از گرسنگی مزمن در جهان رنج می برند و 2 میلیارد نفر مبتلا به سوء تغذیه هستند.



وی، با بیان اینکه بیماری های قلبی و عروقی علت حدود 40 درصد مرگ و میر ها است، ادامه داد: مصرف نمک و چربی‌های اشباع شده عامل اصلی بیماری‌های قلبی و عروقی می باشد.



دکتر بنفشه، با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان متولی سلامت شهرستان در خصوص اطلاع رسانی کافی به مردم در زمینه  امنیت غذایی و تامین غذای سالم نیازمند تعامل و مشارکت دیگر سازمان های شهرستان به خصوص اصحاب رسانه است، اظهار داشت: با مشارکت های اجتماعی در به ثمر رسیدن رسالت خود  موفق خواهیم بود.



برپایه این گزارش: در این آیین جمعی از مسئولین و کارشناسان دانشگاه و شهرداری و تعدادی از سازمان های کاشان و مدیران و مسئولین فنی کارخانجات شهرستان حضور داشتند.



این گزارش حاکیست، در حاشیه این همایش نمایشگاهی توسط تعدادی از کارخانجات مواد غذایی برپا شده که تا تاریخ 6/8/95 برای مشاهده عمومی دایر است.



لازم به ذکر است: در پایان این مراسم از سه شرکت و سه مسئول فنی برتر از واحدهای تولیدی مختلف تقدیر و تجلیل به عمل آمد.



 







  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37900
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم