امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/07/08 - 12:30
  • 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZEGh

برگزاری کارگاه آموزشی "ارتقاء سطح دانش و آشنایی کارشناسان با روش های کاهش اسید های چرب ترانس در روغن"








به گزارش  روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان کارگاه آموزشی با موضوع " ارتقاء سطح دانش و آشنایی کارشناسان با روش های کاهش اسید های چرب ترانس در روغن " در تاریخ 15 مهرماه برگزار می گردد .



گفتی است این دوره آموزشی که به همت انجمن مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارشناسان معاونت غذا و دارو و با حضور آقای دکتر امیر حسین گلی (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) از ساعت 8 الی 13 در محل سالن EDC دکتر قریب دانشکده پزشکی اجرا می گردد .






 





  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37886
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم