امروز : 22 دی 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1390/09/23 - 15:22
  • 60
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZECh

شیشه، توهم صعود یا واقعیت سقوط

مهمترین ترکیب شیشه یا کریستال، آمفتامین است و امروزه عوارض مصرف شیشه به قدری وحشتناک بوده که مخدرهای سنتی در مقابل آن بسیار ضعیف هستند.



به گزارش خبرنگار وب دا، کتایون کاکاوند کارشناس مسئول سلامت روان، اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در معرفی این ماده مخرب گفت: شیشه، مخرب ترین و قوی ترین ماده اعتیادآور است که سیستم عصبی و مغز را درگیر کرده و تا سالیان سال پس از ترک نیز آثار مخرب آن بر جا می ماند.



وی افزود: مصرف شیشه در مراحل اولیه علائم خوش آیندی چون احساس لذت، افزایش تمرکز و افزایش اعتماد به نفس را به فرد می دهد که پس از گذشت مدت زمان بسیار کوتاه، فرد نه تنها چنین احساسی نخواهد داشت، بلکه عوارض بسیار شدید بویژه عوارض مرتبط با سیستم عصبی مانند خشونت، پرخاشگری، سوء ظن و بدبینی، هذیان، توهم و در نهایت افسردگی و بستری در بیمارستان روانی را برای وی به همراه خواهد داشت.



 



 کاکاوند تاکید کرد: افسردگی شدید در مصرف کنندگان شیشه، امری اجتناب ناپذیر بوده و خودکشی نیز در این افراد، امر شایعی است.



بر اساس این گزارش، تحقیقات انجام شده نشان می دهد که مصرف شیشه در دوران بارداری موجب بروز مشکلات عمده ای از قبیل زایمان زودرس، عکس العمل های غیر طبیعی در مادر و حساسیت روحی بسیار شدید در وی می شود.



این گزارش می افزاید: بروز نقص های مادرزادی در طفل نیز از جمله تاثیرات سوء مصرف در دوران بارداری به شمار می آید و استفاده دوز بالاى این ماده مى تواند موجب آسیب در رگ هاى مغزى و در نهایت مرگ شود.



منبع خبر : پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت



 



  • گروه خبری : اخبار دارو
  • کد خبر : 37031
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم