امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/05/28 - 13:53
  • 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZCWh

کارگاه آموزشی " آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکی " تشکیل شد



کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکی " جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 23 مرداد ماه   با حضور آقای دکتر سید امیر امیر حسین گلی (مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی) ساعت 8 در محل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در تاریخ 23 مرداد ماه تشکیل شد .



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37599
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم