امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/04/18 - 09:14
  • 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z9Ph

خوردن نوشیدنی های کافئین دار را در فصل گرما کاهش دهید

نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند قهوه و چای به دلیل کافئین و تئوفیلینی که دارند، ادرارآور هستند و نه تنها آب زیاد به بدن نمی‌رسانند بلکه سبب دفع آب می‌شوند.




سعیده معانی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با خبرنگار وب دا،‌ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:‌ انواع دلسترها و ماء‌الشعیر که فاقد مواد افزودنی و طعم‌دهنده شیمیایی باشند نوشیدنی مناسبی در تامین مایعات از دست رفته بدن به شمار می‌رود.



وی افزود: نوشابه‌های گازدار بدترین نوشیدنی‌ها به لحاظ ایجاد سوء‌هاضمه و مشکلات گوارشی هستند که مصرف آن برای رفع تشنگی در فصل گرما توصیه نمی شود.



این کارشناس تغذیه آب را بهترین نوشیدنی در فصل گرما عنوان کرد و گفت:  آب مفیدتر از آبمیوه‌های صنعتی با افزودنی‌ها هستند و در صورت مواجهه با کم‌آبی و عدم دسترسی به آب سالم آشامیدنی نوشیدن هر مایع مانند چای رقیق، دوغ کم‌نمک، شربت کم‌شیرین توصیه می‌شود.



وی افزود: مصرف میوه و سبزیجات بهترین راه برای رفع تشنگی در فصل گرما است و به افراد توصیه می شود برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف میوه های آب دار مانند هندوانه، طالبی و خربزه را در برنامه غذایی خود بگنجانند.



 



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



 




  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37173
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم