- 1392/05/22 - 11:04
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z4Th
برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش این دانشگاه
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات در تاریخ 21/5/92 برگزاری شد ...
اولین دوره آموزشی در سال جاری جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ 21 مرداد ماه با موضوع " آشنایی با وظایف مسئولین فنی و قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مربوط به مسئولین فنی" با حضور سرکار خانم سیدی (کارشناس مواد غذایی و آشامیدنی) برگزار شد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)