امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/07/02 - 13:05
  • 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z3Qh

مصرف روی نقش مهمی در پیشگری و درمان افسردگی دارد

روی نقش مهمی در عملکرد سیستم عصبی دارد و تعادل این عنصر در بدن در پیشگیری و درمان افسردگی مؤثر است.



سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با خبرنگار وب دا ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: عنصر روی در گوشت،‌ مرغ، ماهی، شیر و فرآورده های آن، جگر و غلات یافت می شود.



دکتر زهرا عبداللهی افزود: مصرف بیشتر سبزی، میوه، مغزها، حبوبات و غلات کامل، روغن زیتون، ماهی و لبنیات کم چرب در مقایسه با مصرف گوشت قرمز پرچرب، لبنیات پر چرب و روغن های حیوانی، الگوی غذایی مناسب تری برای پیشگیری و درمان افسردگی هستند.



وی با اشاره به این که شیوع افسردگی در افرادی که به طور مرتب چای سبز مصرف می کنند، کمتر است، افزود: یکی از روش های کمک به روحیه فرد، خوردن چربی به مقدار کافی و نه زیاد است که برای این منظور باید انواع درست و مناسبی از چربی ها را انتخاب کرد همچنین روغن زیتون دارای ماده مؤثری است که اثرات ضد افسردگی دارد.



این متخصص تغذیه تصریح کرد: افرادی که دچار افسردگی هستند معمولا از کافئین برای بالا بردن انرژی خود استفاده می کنند اما کافئین، سیستم عصبی را تحریک می کند بنابراین مقدار زیاد آن می تواند مانع استراحت خوب شبانه شود همچنین کافئین از خواب عمیق جلوگیری می کند و تحریک بیش از حد سیستم عصبی می تواند به طور بالقوه باعث افزایش سطح اضطراب شود.



وی خاطرنشان کرد: پیروی از یک رژیم غذایی سالم، متنوع و متعادل، دریافت مواد مغذی به اندازه کافی و داشتن وزن مناسب در پیشگیری و درمان افسردگی مؤثر است.



 



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37224
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم