- 1393/05/16 - 11:10
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZnWh
کارگاه آموزشی " آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکی "
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 23 مرداد ماه با موضوع" آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکی " با حضور آقای دکتر سید امیر امیر حسین گلی (مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی) ساعت 8 در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد .
عناوین و سر فصل مطالب :
نگاهی به صنعت روغن در ایران - معرفی اجمالی منابع روغن های گیاهی و حیوانی - مروری بر ساختار روغن و چربی - روش های استخراج و اصلاح روغن ، بررسی عیوب و کنترل کیفی روغن و ...
متقاضیان :
می بایست جهت شرکت در دوره آموزشی مبلغ 350000 ریال به حساب شماره 4021312703 بانک ملت به نام انجمن صنفی واریز نمایند .
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 55543026 031 تماس حاصل نمائید.