- 1398/06/06 - 15:11
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZFMh
قابل توجه مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده فرآورده های لبنی، گوشتی و دریایی
ابلاغ بخشنامه بررسی وضعیت استقرار سیستم HACCP در واحدهای تولیدی
پیرو بخشنامهمدیرکل امور فرآورده های غذائی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو مبنی بر بررسی وضعیت استقرار سیستم HACCP در واحدهای تولید کننده فرآورده های لبنی، گوشتی و دریایی، مقتضی است واحد های مذکور نسبت به تکمیل چک لیست ارزیابی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی، تا پایان شهریور ماه سال جاری اقدام گردد .
