- 1391/08/17 - 08:46
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZsQh
کاهش بیماری های روانی و عصبی با مصرف اسیدهای چرب امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی بخش عمدهای از چربیهای سیستم عصبی و مغز را تشکیل داده و هیچ جایگزینی برای نقش آنها در مغز وجود ندارد
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر سمیرا عشقی نیا متخصص تغذیه اظهار داشت: نوع دیگری از اسیدهای چرب در دانهها و مغزها مثل آفتابگردان و به مقدارقابل توجهی در مغز گردو وجود دارد که به هیچ عنوان مغز گردو و یا دانهها جایگزین و تأمین کننده نیاز بدن به ماهی و غذاهایریایی نخواهد بود.ماهی ساردین و قزلآلا از منابع خوب این اسیدهای چرب هستند.
وی در ادامه مطلب افزود: تحقیقات اهمیت و نقش مهم این مواد را در پیشگیری و بهبود بیماریهایی مثل بیشفعالی، افسردگی، افکار خودکشی یا دیگرکشی، اسکیزوفرنی، اوتیسم و اختلالات دوقطبی ثابت کرده است.
دکتر عشقی نیا تصریح کرد: همچنین دیده شده کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری میزان مصرف کمتری از این چربیها داشتهاند از ضریب هوشی پائینتر و موفقیتهای اجتماعی کمتری برخوردار بودهاند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد:کمبود این مواد در کودکانی که دچار اختلال کاهش تمرکز یا بیشفعالی، اختلالات رفتاری و یا چاقی مفرط هستند دیده شده است. مصرف این چربیها در درمان افسردگی کودکان در برخی مطالعات مفید گزارش شده است.
وی یادآور شد:بخش دیگری از چربیهای مغز را اسیدهای چرب امگا 6تشکیل میدهد که به وفور درروغنهای گیاهی یافت میشوند