- 1392/06/20 - 13:44
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZyTh
کارگاه آموزشی با موضوع " تازه های صنعت گلاب ، عرقیات گیاهی و اسانس " برگزار شد
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 19 شهریور ماه با موضوع " تازه های صنعت گلاب ، عرقیات گیاهی و اسانس " با حضور آقای دکتر ابراهیم آبادی (عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان ) از ساعت 8/30 الی 13/30 در محل سالن EDC دانشکده پزشکی با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی کارنجات تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی و حضور بیش از 50 مسئول فنی برگزار گردید .
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)