- 1394/05/26 - 11:43
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZoEh
کارگاه آموزشی با موضوع " آشنایی با نشانگر های رنگی تغذیه ای مواد غذایی"
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 2 شهریور ماه با موضوع" آشنایی با نشانگر های رنگی تغذیه ای مواد غذایی" با حضور خانم فریبا سیدی (کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی) ساعت 8 در محل سالن EDC دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد.
* حضور کلیه مسئولین فنی الزامی می باشد .
عناوین و سر فصل مطالب :
آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای مواد غذایی - نحوه درج اطلاعات بر روی برچسب مواد غذایی - اهداف درج چراغ راهنمای تغذیه ای - اجزاء چراغ راهنمای تغذیه ای
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)