- 1395/07/08 - 12:30
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZEGh
برگزاری کارگاه آموزشی "ارتقاء سطح دانش و آشنایی کارشناسان با روش های کاهش اسید های چرب ترانس در روغن"
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان کارگاه آموزشی با موضوع " ارتقاء سطح دانش و آشنایی کارشناسان با روش های کاهش اسید های چرب ترانس در روغن " در تاریخ 15 مهرماه برگزار می گردد .
گفتی است این دوره آموزشی که به همت انجمن مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارشناسان معاونت غذا و دارو و با حضور آقای دکتر امیر حسین گلی (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) از ساعت 8 الی 13 در محل سالن EDC دکتر قریب دانشکده پزشکی اجرا می گردد .
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)