امروز : 27 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/05/08 - 09:00
  • 58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZyPh

نوشابه باعث کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود

نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوکی استخوان، دیابت، کم خونی، چاقی، بیماری های قلبی عروقی و نارسایی های کلیوی و سرطان، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود.



به گزارش وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بیان این مطلب گفت: مواد موجود در نوشابه باعث کاهش یا حتی مانع جذب آهن می شود و زمینه را برای بروز کم خونی آماده می کند.



دکتر نوید عطار افزود: این عارضه می تواند به ویژه در گروه های سنی که نیازمند آهن هستند مانند کودکان، زنان و دختران مشکلات جدی ایجاد کند.



وی افزود: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه های رژیمی اشتها آور است و باعث مصرف بیشتر غذا و در نتیجه چاقی می شود.



دکتر عطار اظهار داشت: جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست، چراکه ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد.وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز باید کم نمک و بدون گاز باشد چرا که گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشی می شود.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37197
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم