معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان:
خطر ظهور «ابر باکتریها» ناشی از مصرف نادرست آنتیبیوتیکها/ آگاهی از عوارض آنتیبیوتیکها برای سلامت جامعه ضروری است
معاون غذا و دارو دانشگاه، بر اهمیت آگاه سازی عمومی در مورد عوارض آنتیبیوتیکها تأکید کرد و گفت: آگاهی بخشی می تواند از عوامل اساسی کاهش مصرف نادرست و غیر منطقی داروها و حفظ و ارتقاء سلامت جامعه باشد
کارگاه آموزشی آشنایی با آنتی بیوتیک ها و مقاومت میکروبی
کارگاه آموزشی با عنوان مصرف "آشنایی با آنتی بیوتیک ها و مقاومت میکروبی" جهت تکنسین های دارویی شاغل در داروخانه های خصوصی برگزار گردید.
کشف و ضبط بیش از ۲۵۰۰ لیتر مایع زعفران و ۱۷ کیلوگرم پودر زعفران تقلبی در کاشان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کشف و ضبط بیش از ۲۵۰۰ لیتر مایع و ۱۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در یک منزل مسکونی در کاشان خبر داد.
برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون جدید غذا و دارو دانشگاه
مراسم تکریم و معارفه معاون جدید غذا و دارو دانشگاه با حضورسرپرست دانشگاه ، جمعی از مدیران و کارمندان روز سه شنبه 22 آبان ماه سال 1403 در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
معاون غذا و داروی کاشان:
نمک صورتی، فاقد مجوز و تهدیدی برای سلامتی/ کشف و انهدام ۴ تن نمک صورتی در کاشان
دکتر شهابالدین گفت: مطالعات نشان داده نمک صورتی به دلیل وجود فلزات سنگین تهدیدی برای سلامتی است و تاکنون هیچ مجوزی برای تولید و بسته بندی آن صادر نشده است.
افتتاح بخش مولکولی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان
بخش مولکولی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان صیح امروز(۱۴ آبان) با هزینهای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال با حضور سرپرست و تعدادی از معاونان و مدیران دانشگاه به بهرهبرداری رسید.
نوزدهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها
داروها شایع ترین علت بروز مسمومیت در منازل / افزایش آگاهی مهم ترین عامل پیشگیری از مسمومیت ها است
در نیمه نخست سال جاری ۷۰۶ مورد انواع مسمومیت ها به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مراجعه نمودند ...