- 1391/04/01 - 08:07
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZYjh
کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی می شود
کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی، عقب ماندگی فکری، رنجوری و ضعف جسمانی می شود.
کارشناس غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار وب دا با اشاره به اینکه گوشت ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن است، افزود: پروتئین گوشت ماهی مقاومت بدن را در برابر بیماری های عفونی افزایش می دهد.
مهندس قاسم خواجه منصوری تصریح کرد: به عقیده کارشناسان و صاحبنظران، آبزیان می توانند به عنوان یک منبع مطمئن و کاهش دهنده اثرات سوء تغذیه مورد استفاده قرار گیرند.
وی اذعان داشت: پروتئین حیوانی به ویژه ماهی به دلیل داشتن اسیدهای آمینه لازم و عوامل محرک رشد اثر مهمی در ترمیم بافت ها، سلامتی و شادابی انسان و به طور کلی رشد بدن دارد.
وی در پایان ادامه داد: علی رغم نقش و تاثیر مصرف ماهی و سایر آبزیان در افزایش ضریب سلامتی افراد جامعه، مصرف سرانه آبزیان در کشور ما هم اکنون 5 کیلوگرم است که در مقایسه با مصرف سرانه جهانی ناچیز است.
منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی و خبر وزارت بهداشت
