امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/04/30 - 08:37
  • 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZbEh

کارگاه آموزشی " اصول نگهداری مواد غذایی - پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون"

کارگاه آموزشی " اصول نگهداری مواد غذایی - پاستوریزاسیون " جهت مسئولین فنی کارخانجات در تاریخ 29/04/94 برگزار می گردد



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی"اصول نگهداری مواد غذایی- پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون" در تاریخ 29/4/94 به همت و همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی کارخانجات و با حضور آقای دکتر امامی فر(عضو هیئت علمی لرستان)، کارشناسان معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات برگزار گردید .




 




مدیر نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام این خبر به لزوم برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی گفت : این دوره های آموزشی همه ساله در راستای اجرای نمودن اهداف معاونت غذا و دارو  و همچنین ارتقاء دانش مسئولین فنی برگزار می گردد.



دکتر سعید نوری با اعلام رضایتمندی از استقبال مسئولین فنی در دوره های آموزشی افزود: گذراندن این دوره های آموزشی ضمن افزایش مهارت های مسئولین فنی، جهت کسب امتیاز بازآموزی ضروری برای تمدید پروانه مسئولیت فنی الزامی می باشد .



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37745
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم