امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/05/28 - 10:06
  • 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZzWh

کارگاه آموزشی " نگاهی علمی و کاربردی بر تولید فرآورده های گوشتی "





کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 13 شهریور ماه با موضوع نگاهی علمی و کاربردی بر تولید فرآورده های گوشتی "با حضور خانم دکتر نفیسه سلطانی زاده (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) ساعت 8 در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی  برگزار می گردد .


متقاضیان :


جهت ثبت نام و شرکت در دوره آموزشی  با شماره  55543026 031 تماس حاصل نمائید.





  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37597
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم