- 1393/05/28 - 13:53
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZCWh
کارگاه آموزشی " آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکی " تشکیل شد
کارگاه آموزشی با موضوع" آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکی " جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 23 مرداد ماه با حضور آقای دکتر سید امیر امیر حسین گلی (مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی) ساعت 8 در محل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در تاریخ 23 مرداد ماه تشکیل شد .
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)