- 1394/03/19 - 09:39
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z1Eh
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی برگزار شد ...
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ 17 خرداد ماه با موضوع "آشنایی با وظایف مسئولین فنی و قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مربوط به مسئولین فنی" با حضور خانم سیدی (کارشناس ارشد صنایع غذایی) و جمعی از مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش این معاونت برگزار شد.
