- 1403/08/15 - 13:11
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z4eT
افتتاح بخش مولکولی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان
بخش مولکولی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان صیح امروز(۱۴ آبان) با هزینهای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال با حضور سرپرست و تعدادی از معاونان و مدیران دانشگاه به بهرهبرداری رسید.
دکتر ابراهیم کوچکی سرپرست دانشگاه در این مراسم با اشاره به اهمیت بخش جدید، بیان کرد: با راهاندازی این بخش، امکان ارزیابی محصولات تراریخته، تعیین نوع و منشاء گوشت مصرفی در فرآوردههای گوشتی و پروتئینی، آزمون حلیت مواد غذایی و شناسایی باکتریهای بیماریزا به ویژه در محصولات لبنی، فراهم خواهد شد.
وی افزود: این امر به ویژه در شناسایی عامل بیماری بروسلوزیس یا تب مالت اهمیت دارد.
دکتر کوچکی همچنین به دستگاه Real time PCR اشاره کرد که در اواخر سال گذشته از سوی سازمان بهداشت جهانی به این آزمایشگاه تحویل داده شده است.
سرپرست دانشگاه با تشکر از مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و همکاریهای فنی اعضای هیئت علمی گروه مولکولی، توضیح داد که کلیه مراحل راهاندازی این بخش، از طراحی نقشه تفکیک تا اجرای الزامات فنی، به دقت انجام شده است. دکتر کوچکی در حاشیه این افتتاح از بخش های مختلف معاونت غذا و دارو بازدید کرد و در نشستی با کارکنان این معاونت مسائل و مشکلات آن را مورد بررسی قرار داد.
نظر دهید