امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/08/10 - 11:25
  • 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZoQh

ماده موجود در کشمش از تخریب سلول ها جلوگیری می کند

میوه خشک شده ی انگور یا کشمش حاوی ماده موثره ای به نام فنول است. فنولهایی که در میوه ها یافت می شوند، فعالیت های آنتی اکسیدانی دارند و از تخریب های سلولی، که در بدن رخ می دهند و پایه اکسیژنی دارند، جلوگیری می کنند.



کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص استفاده از کشمش گفت: مطالعات نشان داده که کشمش، بین 50 میوه ای است که حاوی بروم نیز می باشد، باید بدانیم که بروم ماده معدنی است که رابطه مستقیم با سلامت دارد و در سلامت استخوان زنان نقش عمده ای را ایفا می کند و برای تبدیل استروژن و ویتامین دی به شکل های فعال آنها مورد نیاز است.



رزا بابایی افزود: بعد از یائسگی در زنان میزان استروژن کاهش می یابد و باعث حساس شدن استخوان ها می شود تا آن جا که هورمون پاراتیروئید دستور به برداشت کلسیم از استخوان ها را می دهد.



وی افزود: مطالعات نشان داده که بروم از آرتوروز و پوکی استخوان جلوگیری می کند و تاثیرات مفید استروژن درمانی در زنانی که به سن یائسگی رسیده اند را افزایش می دهد. این میوه همچنین منبع خوبی از فیبر،آنتی اکسیدان و آهن و انرژی است. 600 گرم کشمش،90درصد آهن مورد نیاز بدن را تامین می کند.آنتی اکسیدان موجود در کشمش از پیری زودرس و بیماری های حاصله از آن می کاهد.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37244
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم