• 1390/12/11 - 12:54
  • /ZwDh

کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

دوازدهمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان و اعضای این کمیته روز دوشنبه مورخ 8/12/90 در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه نسخ گروههای اطفال،داخلی،گوش و حلق و بینی و عفونی مورد بررسی قرارگرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه تحویل دارو بدون تجویز پزشک در داروخانه ها را یک معضل بیان کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع را راه حلی برای چالشها و مسائل پیش رو در امر تجویز و مصرف منطقی داروها دانست.

وی، ضمن اذعان و تایید بر تاثیر مثبت اقدامات انجام شده در کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو اظهار داشت: نظارت و اقدامات باید بیشتر شود تا به یاری خداوند متعال در این عرصه سربلند باشیم.

مدیر امور دارویی و مواد مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه روند تجویز منطقی دارو در بین گروههای فوق را رو به بهبود ارزیابی کرد.

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی گزارشی از جلسه برگزار شده با متخصصان گروه اطفال را به شرح ذیل بیان کرد:

- فرهنگ سازی مصرف منطقی داروها برای عموم مردم

- تحویل مناسب داروها در داروخانه ها برای جامعه داروسازی و پرسنل شاغل در داروخانه

- فرهنگ سازی در جامعه پزشکی و تقویت سیستم ارجاع در این گروه

- داروهایی مشخص و تعیین شده برای گروههای مختلف پزشکی

- انتخاب شماره سریال دفترچه بعضی از بیماران و بررسی مراحل درمانی آن

- اختصاص دادن زمان بیشتر در روند درمان بیماران توسط متخصصان و ...

در ادامه این مراسم نماینده بیمه خدمات درمانی گزارشی از بازرسی های سال 89 و 90 سازمانهای بیمه گر از مرکز بهداشتی – درمانی دانشگاه جهت ارائه راهکار بیان کرد.