امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/04/27 - 10:15
  • 82
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZRSh

کشف سه کارگاه زیرزمینی تولید مواد غذایی توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو اصفهان



بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه اصفهان در راستای حفظ سلامت شهروندان عزیز در ماه مبارک رمضان اقدام به انجام بازرسی‌های ویژه‌ای از واحدهای تولید مواد غذایی نموده است لذا در پی گزارشات مردمی واصله و عملیات شناسایی صورت گرفته و اخذ دستور از مقام محترم قضایی سه کارگاه تولید مواد غذایی غیر مجاز که اقدام به بسته بندی عسل غیر مجاز به میزان28600کیلو گرم، کارگاه پنیر تاریخ گذشته به میزان15066کیلو گرم و تولید و نگهداری شوریجات و ترشیجات در شرایط غیر بهداشتی به میزان4550کیلو گرم با استفاده از کارگران خارجی غیر مجاز می‌نمودند کشف و توقیف و افراد خاطی جهت برخورد مناسب تحویل مراجع قضایی گردیدند.



تذکر، هشدار یا توصیه به مخاطبین:



شهروندان عزیز توجه داشته باشند در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه یا کارگاهی که به صورت غیرمجاز فعالیت می‌نمایند می‌توانند با شماره تلفن 5579000تماس حاصل نمایند.



منبع خبر : معاونت غذا و دارو اصفهان




 
  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37384
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم