- 1393/11/16 - 09:23
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z4Yh
کارگاه آموزشی " ایزو Iso 22000 "
کارگاه آموزشی " ایزو Iso 22000 " جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی در تاریخ 93/12/2 برگزار می گردد
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در روز شنبه تاریخ 2 اسفند ماه ساعت 8 در محل سالن دکتر محمد قریب EDC دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تشکیل می گردد .
گفتنی است کارگاه آموزشی مذکور با حضور آقای دکتر محمود آسیاچی و طبق سر فصل های زیر برگزار می شود
عناوین و سر فصل مطالب :
آشنایی با اصول و الزومات استاندارد Iso 22000- نحوه پیاده سازی استاندارد Iso 22000 - آشنایی مختصر با HCCP به عنوان یکی از الزامات Iso 22000 - نحوه انجام ممیزی داخلی در سیستم مدیریت ایمنی در مواد غذایی - آشنایی با برنامه های پیش نیازی prps و پیش نیازی عملیاتی oprps
متقاضیان :
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 55543026 031 تماس حاصل نمائید.