- 1393/10/06 - 12:05
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZQXh
کارگاه آموزشی " کاربرد مواد شیمیایی ضد عفونی کننده در صنایع غذایی "
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 11 دی ماه با موضوع " کاربرد مواد شیمیایی ضد عفونی کننده در صنایع غذایی " با حضور آقای اشکان اربابی (کارشناس مهندسی صنایع غذایی و کارشناس ارشد تکنولوژی صنایع غذایی ، دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی) در محل سالن EDC دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد .
عناوین و سر فصل مطالب :
بنیان های مواد شیمیایی - چگونگی انتخاب ماده ضد عفونی کننده - کفایت ضد عفونی کنندگی - مقاومت میکروبی - محل های هدف - مواد ضد عفونی کننده برتر و ....
متقاضیان :
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 55543026 031 تماس حاصل نمائید.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)