امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/10/06 - 12:05
  • 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQXh

کارگاه آموزشی " کاربرد مواد شیمیایی ضد عفونی کننده در صنایع غذایی "






کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 11 دی ماه با موضوع " کاربرد مواد شیمیایی ضد عفونی کننده در صنایع غذایی "   با حضور آقای اشکان اربابی (کارشناس مهندسی صنایع غذایی و کارشناس ارشد تکنولوژی صنایع غذایی ، دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی) در محل سالن EDC دانشکده پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی  برگزار می گردد .



عناوین و سر فصل مطالب :



بنیان های مواد شیمیایی - چگونگی انتخاب ماده ضد عفونی کننده - کفایت ضد عفونی کنندگی - مقاومت میکروبی - محل های هدف - مواد ضد عفونی کننده برتر و ....



متقاضیان :


جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره  55543026 031 تماس حاصل نمائید.



 




  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37668
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم