امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/02/27 - 09:00
  • 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZBVh

کارگاه آموزشی " اصول کنترل کیفیت مواد غذایی" برگزار شد



کارگاه آموزشی با موضوع  " اصول کنترل کیفیت مواد غذایی " جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو با حضور آقای دکتر مهدی کدیور (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) در تاریخ 25 اردیبهشت ماه در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی  دانشگاه  برگزار شد .



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37541
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم