• 1395/10/22 - 11:06
  • /ZiHh

پیام تسلیت هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پی رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی

در پی رحلت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پیامی این ضایعه اسفناک ارتحال ملکوتی ایشان را تسلیت گفت.

به گزارش وب دا، متن این پیام تسلیت به شرح ذیل است:

انالله و اناالیه راجعون

آیت الله هاشمی رفسنجانی، یار دیرین حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی و از شاخص ترین چهره های انقلاب اسلامی ایران، پس از سال ها مجاهدت و تلاش بی وقفه در راه تحقق نظام و انقلاب اسلامی دعوت حق را لبیک گفته و به دیدار حق شتافت.

این شخصیت بزرگوار در طول بیش از نیم قرن فعالیت سیاسی خود نقش موثری در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران ایفا کرد.

بدون تردید نام و یاد آن فقید سعید و آثار خدمات گسترده و ماندگار ایشان در حافظه تاریخی ملت شریف و قدرشناس ایران اسلامی ثبت و ضبط و به یادگار خواهد ماند.

این فقدان بزرگ را به پیشگاه امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملت شریف و قدرشناس ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان، علو درجات و غفران الهی مسئلت دارد.

هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کاشان