- 1393/08/17 - 09:27
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZoXh
پنجمین کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی برگزار شد ...
پنجمین دوره آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ پانزدهم آبان ماه با موضوع "آشنایی با وظایف مسئولین فنی و قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مربوط به مسئولین فنی" با حضور خانم نراقی (کارشناس آرایشی و بهداشتی) برگزار شد.
