• 1396/05/21 - 09:32
  • /ZfJh

نشست رئیس دانشگاه با دارو سازان و خیرین سلامت

نشست رئیس دانشگاه با دارو سازان و خیرین سلامت در خصوص جلب مشارکت خیرین حوزه سلامت در ساخت و تجهیز دانشکده داروسازی واقع در  مجموعه پردیس دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 18/5/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، این جلسه توجیهی با توجه به نتایج مثبت از رایزنی های به عمل آمده از سوی دکتر کوچکی رئیس دانشگاه، در خصوص اخذ مجوز تاسیس دانشکده داروسازی و علوم داروئی در کاشان و به دنبال آن، اعلام موافقت اولیه صدور مجوز شورای گسترش دانشگاه های وزارت بهداشت تشکیل گردید.

دکتر کوچکی ، در این جلسه به تبیین کلیات موضوع و ضرورت تاسیس دانشکده داروسازی در راستای ارتقاء رتبه علمی دانشگاه تاکید کرد.

این گزارش حاکیست: دیگر حاضرین در جلسه از جمله مهندس لاله حجازی مدیر عامل شرکت داروسازی باریج اسانس، منصور و مسعود صباغیان مدیر عامل شرکت های میهن گلاب – زمزم گلاب شهدگیران، دکتر حسین نجفی عضو انجمن توسعه کاشان، دکتر حسن الماسی عضو شورای شهر کاشان و دکتر علی محمد ساتر داروساز، نسبت به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود مطالبی را ارائه نمودند.

برپایه این گزارش: در پایان مقرر گردید در نشست تکمیلی دیگری که در آینده نزدیک تشکیل خواهد شد نسبت به تنظیم تفاهم نامه جهت شروع عملیات ساختمانی اقدام گردد.