• 1399/01/01 - 12:22
  • /ZDNh

معاون غذا و دارو دانشگاه در پیامی فرا رسیدن سال نو را تبریک گفت

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ضمن تبریک سال نو از همکاران دانشگاه در حوزه سلامت قدردانی نمود.

معاون غذا و دارو، در پیامی ضمن تبریک سال نو از همکاران در حوزه سلامت قدردانی نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت، متن پیام دکتر محسن تقی زاده به این شرح است:

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

با استعانت از آفریدگار جهان، و به انگیزه ی رستاخیز طبیعت، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع) فرا رسیدن بهاران شکوهمند را تبریک گفته، و از آستان حضرت احدیت مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران کهنسال را مسالت می نمایم.

اینجانب  فرارسیدن سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید"  مزین شده است را به آحاد ملت ایران و همکاران گرامی تبریک و شاد باش عرض می کنم.

بر خود لازم می دانم در این ایام حساس و دشوار که ملت شریف ایران درگیر بیماری کرونا است، از خدمات و تلاش های ارزشمند همکاران با شهامت،در مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی، شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و داروخانه های تحت پوشش این معاونت قدردانی و سر تعظیم فرود آورم و از خداوند متعال خواهانم تا سال جدید را سرشار از سلامت و موفقیت برای ملت ایران و تمامی خدمت گزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار دهد.