• 1399/07/02 - 10:35
  • /Zz5h

فریب فروش واکسن آنفولانزا را نخورید/ شناسایی افرادسودجو جهت فروش واکسن آنفولانزا

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: فریب فروش واکسن آنفولانزا را نخورید.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده، با اشاره به اینکه هنوز واکسن آنفولانزا در کل کشور توزیع نشده است، گفت: سودجویان ممکن است واکسن تقلبی و یا تاریخ گذشته را به عنوان واکسن انفولانزا به شهروندان بفروشند که نه تنها ایمنی نمی دهد بلکه دارای عوارض جبران ناپذیر است.

وی، از مردم خواهش کرد تا اطلاع ثانوی برای پیگیری دریافت واکسن آنفولانزا از مراجعه حضوری به کلیه مراکزدرمانی و داروخانه ها خودداری کنند و در صورت مشاهده فروش واکسن آنفولانزا با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان به شماره 55473025  یا سامانه 190 تماس بگیرند.

دکتر تقی زاده، همچنین از شناسایی فردسودجو جهت فروش واکسن آنفولانزا خبر داد و گفت: این دانشگاه در حال پیگیری مورد مذکور می باشد.

دکتر تقی زاده در پایان خاطر نشان کرد: در صورت توزیع واکسن آنفولانزا از طریق تمامی رسانه ها اطلاع رسانی گسترده صورت خواهد گرفت.