• 1391/02/28 - 10:57
  • /Zpjh

رونمایی از شش داروی جدید با تکنولوژی بالا تا شهریور ماه امسال

معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از شش داروی جدید با تکنولوژی بالا تا شهریور ماه رونمایی می شود.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی قانعی امروز در همایش پژوهشی دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی شمال کشور در سمنان گفت: این داروها با تلاش محققان و متخصصان داخلی در حال تولید است که تا شهریور ماه رونمایی می شود.

وی با بیان اینکه این داروها از تکنولوژی بالایی برخوردار است، گفت: هزینه تامین آن از خارج نیز بالاست و محققان داخلی با نصف قیمت این داروها را تولید کرده اند.

معاون تحقیقات و فن آوریگفت: داروی تراستیزومل برای درمان سرطان سینه یکی از این داروهاست که بسیار گران است و با نصف قیمت خارجی در ایران تولید داخلی خواهیم داشت.

دکتر مصطفی قانعی، فاکتور هشت را از دیگر داروهای تولید داخل نام برد و افزود: این دارو نیز بسیار گران و نیاز به تکنولوژی بالا برای تولید دارد که در داخل تولید می شود.

وی گفت: واکسن آنفولانزا از دیگر تولیدات دارویی است و مصرف آن در داخل بالاست که این داروها در زمره داروهایی است که هر کشوری داشته باشد بقیه داروها را می تواند تولید کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: سال گذشته نیز شش قلم داروی جدید تولید داخل رونمایی شده بود