• 1391/01/31 - 09:16
  • /ZRDh

دومین همایش سلامت در سالمندی برگزار شد

دومین همایش سلامت در سالمندی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان و خانه فرهنگ سلامت کاشان و با همکاری سازمان رفاهی تفریحی کاشان در سالن مهرگان فرهنگسرای مهر روز چهارشنبه مورخ 30/1/91 برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این همایش بر لزوم احترام و کرامت سالمندان تاکید کرد و به بیان و بررسی مشکلات عمده دوره سالمندی پرداخت.

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی سن شروع سالمندی را 60 سالگی ذکر کرد و گفت: در حال حاضر 650  میلیون نفر از جمعیت جهان را افراد بالای 60 سال تشکیل می دهند.

وی با اشاره به افزایش جمعیت سالمندان در دهه های اخیر به دلیل بهبود وضعیت بهداشتی و درمانی و کاهش مرگ و میر  افزود: در حال حاضر امید به زندگی در ایران با توجه به افزایش امکانات رفاهی، درمانی بین 73 تا 76  و در شهرستان کاشان بین 81 تا 83 سال می باشد.

وی تصریح کرد: 4 میلیون سالمند در ایران زندگی می کنند که پیش بینی می شود این جمعیت تا 20 سال آینده به حدود 10 میلیون و تا سال 2050 به 25 میلیون نفر برسد.

وی اظهار داشت: برای کاهش مصرف دارو و همچنین کاهش عوارض ناشی از مصرف دارو به افراد سالمند توصیه می شود به منظور اطمینان خاطر و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها با نظر پزشک معالج به صورت دوره ای چک آپ کامل بدن را انجام دهند.

دکتر خیاط کاشانی تاکید کرد: انجام ورزش و تحرک بدنی، برقراری ارتباط با دوستان و آشنایان در کاهش بسیاری از بیماریها از جمله آلزایمر، فشارخون، پوکی استخوان و ... بسیار موثر می باشد.

لازم به ذکر است اهداء کمک هزینه ترمیم دندان به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان از دیگر برنامه های این همایش بود.