امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/09/02 - 09:06
  • 230
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZBQh

بلانکیت یا جوهر قند چیست ؟

مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور از بروز برخی اختلالات در رابطه با استفاده برخی قندها وآبنبات ها خبرداد.



به گزارش وب دا، مهندس نعمت الله معروفی  گفت: بروز برخی اختلالات استنشاقی، گوارشی، پوستی و چشمی می تواند از عوارض برخی قندها و ابنبات های دارای بلانکیت باشد .



وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر افراد قندها و آبنبات هایی را می خرند که به رنگ سفید است ، لذا برخی از کارخانجات و کارگاههای قند و آبنبات بطور غیر مجاز از بلانکیت که ترکیبی گوگردی بوده برای رنگبری و سفید کردن قند وآبنبات استفاده می کنند که مقدار زیاد مصرف آن سرطانزا می باشد به همین دلیل یکی از مهمترین  فاکتورهای  کنترل کیفیت قند اندازه گیری باقیمانده بلانکیت است .



معروفی اظهار داشت: بروز اختلال در دستگاه گوارش با تاثیر بر پرزهای معده و روده و در دراز مدت باعث از بین رفتن آنتی اکسیدان ها می شود .



وی در پایان اظهار داشت: میزان مجاز مورد استفاده بلانکیت در مواد غذایی  کمتر از 10 میلی گرم در لیتر(  پی پی ام ) است.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37256
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم