- 1396/04/21 - 10:29
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z1Jh
برگزاری کارگاه آموزشی" آشنایی با قوانین ملی و بین المللی افزودنی های خوراکی"
کارگاه آموزشی جهت کارشناسان اداره نظارت یر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ 18 تیرماه با موضوع" آشنایی با قوانین ملی و بین المللی افزودنی های خوراکی" با حضور خانم مهندس اسدی نژاد (کارشناس سازمان غذا و دارو ) از ساعت 8 الی 14 در محل سایت کامپیوتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)