امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/07/25 - 08:58
  • 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZKGh

برگزاری جشنواره صبحانه سالم در معاونت غذا و دارو کاشان

در راستای گرامیداشت روز جهانی غذا 25 مهرماه (16 اکتبر)، جشنواره صبحانه سالم در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کاشان، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم، معرفی صبحانه سالم، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده عنوان کرد.





 دکتر بنفشه ضمن اشاره به شعار روز جهانی غذا با عنوان «با شعار آب و هوا در حال تغییر است کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند» افزود: منظور از تغییر  غذا و کشاورزی استفاده از روش های هوشمندانه و منابع در ایجاد و توسعه کشاورزی پایدار است .





 وی عنوان کرد: مصرف بیش از حد مواد غذایی همچون روغن و چربی، قند و شکر و نمک می تواند به عنوان یک عامل موثر در شکل گیری و بروز بیماری هایی غیر واگیر ناشی از غذا مطرح باشد.





دکتر بنفشه با اشاره به اینکه از 25 تا 30 مهر سال جاری به عنوان هفته جهانی غذا نامگذاری شده است، افزود:  برگزاری نمایشگاه از سوی معاونت غذا و دارو، اطلاع رسانی نشانگر های رنگی، اصلاح الگوی مصرف، تشخیص اصالت کالاهای سلامت محور از اهم فعالیت های معاونت غذا و دارو در این نمایشگاه است.





این گزارش حاکیست در جشنواره تهیه صبحانه سالم معاونت غذا و دارو دانشگاه جمعی از کارکنان این معاونت با استفاده از مواد اولیه سالم، اقدام تهیه انواع صبحانه نمودند که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن مورد ارزیابی قرارگرفت.





 گفتنی است: سهیلا صانعی و سیدرضا جندقی پور به صورت مشترک حائز رتبه اول، سید جواد حسینی رتبه دوم و دکتر زهره جلودارایان رتبه سوم این جشنواره را کسب کردند.





  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37891
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم