• 1399/02/06 - 12:30
  • /ZZ5h

الکل را در هوای گرم درون خودرو نگذارید

کارشناس مرکز اطلاع رسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: محلول و اسپری‌های الکل در خودرو نگهداری نکنید.

به گزارش وب دا، دکتر مریم یعقوبی افزود: با توجه به اینکه مردم برای رعایت تمهیدات بهداشتی به منظور مبارزه با شیوع ویروس کرونا، ممکن است محلول‌ها یا اسپری‌های حاوی الکل را در همراه خود و در خودرو نگهداری کنند، لازم است حتما در زمان توقف خودرو در زیر نور آفتاب، بطری یا ظرف حاوی الکل را از ماشین خارج کنند.

وی تصریح کرد: همچنین می توان شیشه ماشین را حداقل یک سانت پایین بیاورند تا از تراکم گرما و افزایش دمای داخل خودرو جلوگیری کرد.

دکتر یعقوبی ادامه داد: پایین بودن درجه اشتعال الکل می‌تواند باعث آتش‌سوزی خودرو شود.

وی اظهار داشت: با توجه به افزایش احتمالی دما در روزهای آینده، این توصیه حتما مورد توجه مردم قرار گیرد تا از بروز خطرات احتمالی در این شرایط سخت جلوگیری شود.