فایلها
- فرم آنالیز نمونه های عرقیات
- فرم آنالیز نمونه های سوسیس و کالباس
- فرم آنالیز نمونه های گلاب
- لیست حداقل مقدار نمونه جهت کنترل کیفی مواد غذایی
- شناسایی پیک های گلاب با روش اسپکتوفتومتری CECIL-2021
- لیست حداقل مقدار نمونه جهت کنترل کیفی مواد غذایی
- فرم پروانه ساخت
- چک لیست ارزیابی آزمایشگاههای کنترل کیفیت واحدهای تولیدی موادغذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
- پروانه ساخت نوشیدنی گیاهی
- پروانه ساخت شربت گیاهی
- پروانه ساخت ظروف بسته بندی
- پروانه ساخت گلاب
- پروانه ساخت عرقیات ترکیبی
- پروانه ساخت عرقیات گیاهی