این دستورالعمل به منظور ایجاد هماهنگی در انجام فرآیند ارزیابی و ممیزی کارخانه های تولیدکننده فرآورده های غذایی و آشامیدنی دارای گواهی ISO 22000 و HACCP و همچنین صدور مجوز استفاده از علامت HACCP و ISO22000 بر روی برچسب فرآورده های تولیدی،تدوین شده است.
فایلها
- چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی وسلامت غذا در واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی
- چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO22000
- چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه وتحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی
- گواهی HACCP