- 1392/08/28 - 13:19
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZuUh
کارگاه آموزشی با موضوع " اصول سردخانه و انبار"
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 30/8/92 با موضوع " اصول سردخانه و انبار"برگزار می گردد ....
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 30 آبان ماه با موضوع " اصول سردخانه و انبار " با حضور آقای دکتر شاهدی (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ) ساعت 8 در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار می گردد .
عناوین و سر فصل مطالب :
اصول طراحی سردخانه - اهمیت ایجاد سرخانه - تعیین محل و موقعیت سردخانه - قسمت های مختلف سردخانه - خصوصیت ساختمان سردخانه - چگونگی تولید سرما - چگونگی کار یخچالهای خانگی و استفاده صحیح از آنها - قسمت های مختلف سردخانه و ....
هزینه دوره آموزشی :
مبلغ 350000 ریال به حساب بانکی به شماره 4021312703 به نام انجمن صنفی
جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره 5553026 تماس حاصل نمائید .