- 1393/02/15 - 09:03
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZtVh
کارگاه آموزشی " اصول کنترل کیفیت مواد غذایی"
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 25 اردیبهشت ماه با موضوع " اصول کنترل کیفیت مواد غذایی " با حضور آقای دکتر مهدی کدیور (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ) ساعت 8 در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار می گردد .
عناوین و سر فصل مطالب :
عوامل موثر بر کیفیت مواد غذایی - مراحل اصلی در کنترل کیفی مواد غذایی - تاریخچه کنترل کیفیت - سازماندهی واحد کنترل کیفیت و ...
طلاعات بیشتر به شماره 5553026 تماس حاصل نمائید