• 1403/04/08 - 13:31
  • /ZBAS

پیام دعـوت معاون غذا و داروی دانشگاه به حضور مردم در پای صندوق‌های رأی

دکتر شهاب الدین معاون غذا و داروی دانشگاه در پیامی از مردم برای شرکت در انتخابات دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه؛ در متن پیام دکتر محمد اسماعیل شهاب الدین آمده است: انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عرضه حضور و مشارکت فعالانه مردم در تعیین سرنوشت جامعه و فرصت سهیم بودن در آینده و ساختن ایرانی قوی و آباد است. مشارکت مردم عزیز در پای صندوق‌ های رای موجب می‌شود تا با افزایش مشارکت در انتخابات، قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی را به جهانیان نشان دهیم.

اینجانب از کلیه همکاران، فعالان حوزه غذا و دارو و همچنین عموم مردم عزیز شهر کاشان دعوت می‌کنم با مشارکت حداکثری خود و انتخابی آگاهانه در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، صحنه‌ای از وحدت و یکدلی را خلق نموده و عزت و سرافرازی ایران عزیز را به نمایش بگذارند.