امروز : 25 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1398/04/17 - 08:45
  • 60
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZhMh

نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا




امروزه فشارخون بالا یکی از مشکلات بهداشتی در جهان محسوب می شود. 30 % انسانها در سراسر جهان مبتلا به پرفشاری خون هستند .



 



بر اساس گزارشات سازمان جهانی بهداشت 33 درصد از مبتلایان بزرگسالان می باشند. به عبارت دیگر از هر 3 فرد بزرگسال یک نفر مبتلا به پر فشاری خون است و هر چه سن افزایش می یابد خطر ابتلا به پرفشاری خون هم بیشتر می شود. مصرف زیاد نمک،  یکی از علل مهم ابتلا به فشار خون بالاست و مطالعات انجام شده حاکی از آن است که کاهش حدود 6 گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش 24 درصدی سکته مغزی و کاهش 18 درصدی بیماری عروق کرونر میشود و حدود 2.5 میلیون مرگ و میر را نیز کاهش می دهد.



 



  ادامه مطالب نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا .... 




  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 38150
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم